default_mobilelogo

katalogavon

ВСТУП; ОГЛЯД Політика конфіденційності та захисту персональних даних (інформації) AVON створив дану політику конфіденційності, щоб проінформувати Вас про те, як ми збираємо, використовуємо та розкриваємо інформацію. Дана політика конфіденційності застосовується до інформації, зібраної через даний веб-сайт або будь-який інший мобільний сайт, заяви, віджети та інші інтерактивні засоби, що мають посилання на дану політику конфіденційності («Сайт»). Винятком є інформація, що збирається AVON, як зазначено нижче, будь-якими іншими засобами, наприклад оффлайн. AVON надає незалежним представникам (тут і надалі – Незалежний Представник або Представник AVON) можливості замовлення продукції. Незалежний Представник не є працівником AVON. Тому AVON не контролює та не несе відповідальності за збір, використання та розкриття інформації Незалежними Представниками, в тому числі для їх маркетингових цілей. Якщо Ви надаєте інформацію Незалежному Представникові через Сайт, AVON буде мати до неї доступ та оброблятиме її згідно з даною політикою конфіденційності. Незалежні Представники можуть надавати AVON інформацію стосовно Вас, у цьому випадку AVON, отримавши доступ до такої інформації, обробляє її згідно з даною політикою. Якщо Ви надаєте свої дані Незалежному Представникові, Ви маєте перевірити безпосередньо з Вашим Представником здійснення ним заходів щодо збереження конфіденційності. Якщо Ви хочете стати або є Незалежним Представником, у додаток до загальноприйнятних положень даної політики конфіденційності, будь ласка перегляньте розділ «Незалежні Представники» в заключній частині даної політики конфіденційності, щоб побачити важливу інформацію про додаткову конфіденційність, що відноситься саме до Вас. ПЕРСОНАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ Збір персональної інформації. «Персональна Інформація» це інформація, що дозволяє визначити Вас, така як ім’я, поштова адреса (включаючи адресу розрахунку та адресу доставки), номер телефону, електронна адреса, номер кредитної картки та ім’я користувача. Ми отримуємо Персональну Інформацію від Вас, коли Ви вирішуєте взяти участь у наших пропозиціях і програмах, або прямо надаєте нам інформацію під час реєстрації, купівлі продукції, участі в інтерактивних заходах, або контактуєте з нами будь-яким іншим способом через Сайт. Використання Персональної інформації. Ми можемо використовувати Персональну Інформацію: • з метою, для якої Ви свідомо її надали, в тому числі, але не обмежуючись, – для надання нам змоги відповідати на Ваші питання та виконувати запити; • щоб надсилати Вам інформацію про Ваші відносини та взаємодію з нами; • щоб розповісти Вам про продукцію, послуги, програми та пропозиції, які на нашу думку можуть бути Вам цікаві, засобами електронної пошти, смс, телефоном чи поштою; • щоб персоналізувати Ваш досвід роботи з нами, включаючи презентацію продуктів або наданих Вам пропозицій; • щоб дозволити Вам використовувати наш Сайт та спілкуватися з іншими користувачами; • щоб допомогти Вам знайти Незалежних Представників, отримати пораду щодо нового Представника, якщо Ви втратили зв'язок зі своїм Незалежним Представником, а також сприяти діяльності Незалежного Представника; • для наших внутрішніх ділових цілей, таких як аналіз даних, аудит, розробка нової продукції, покращення нашого веб-сайту, покращення наших послуг, визначення тенденцій використання та визначення ефективності наших промо акцій; • щоб дозволити Вам брати участь в розіграшах, акціях і подібних програмах, а також адмініструвати дані заходи (деякі з таких заходів мають додаткові правила, які можуть вміщати додаткову інформацію про те, як ми використовуємо та розкриваємо Вашу Персональну Інформацію, тому ми радимо Вам уважно переглянути дану інформацію); • щоб виконати Ваше замовлення, або забезпечити Вас послугами будь-яким іншим чином, наприклад щоб обробити Ваші платежі, доставити Ваше замовлення, забезпечити комунікацію стосовно Ваших покупок, а також надати Вам відповідні послуги; • щоб дозволити Вам надсилати електронні листи іншим людям через послугу «відправити другу» (Використовуючи дану послугу, Ви повідомляєте нам, що можете використати та забезпечити нас інформацією про ім’я та електронну адресу Вашого друга, з даною метою. Інформацію Вашого друга буде використано лише для відправлення електронних листів, і вона не зберігається в нашій базі даних). Поширення Персональної інформації. Ми можемо розкрити Вашу персональну інформацію: • афілійованим особам, тобто особам, які представляють Avon в інших країнах (натисніть тут, щоб побачити список), але не для їх прямого маркетингу. ДП «Ейвон Косметікс Юкрейн» у такому випадку є володільцем даних і стороною, відповідальною за спільно використовувану персональну інформацію; • третім особам – постачальникам послуг, які надають послуги Avon, таких як хостинг веб-сайтів, аналіз даних, обробка платежів, виконання замовлень, забезпечення інфраструктури, інформаційно-технічних послуг, обслуговування клієнтів, послуги електронної пошти доставку, обробку кредитних карт, аудиту, навчання та інші подібні послуги. (Ці треті особи будуть забезпечені, або мають доступ до Вашої персональної інформації з метою надання цих послуг нам або від нашого імені); • Незалежним Представникам, в обсязі, необхідному для них, щоб зв'язатися з Вами, виконати Ваше замовлення або надати Вам послугу; • третім особам в разі будь-якої реорганізації, злиття, продажу, відчуження, привласнення, передачі або іншого розпорядження всього або будь-якої частини нашого бізнесу або активів (в тому числі у зв'язку з банкрутством або аналогічними процесами), а також як ми вважаємо за необхідне або доцільне: (а) відповідно до чинного законодавства, включаючи закони за межами Вашої країни проживання; (б) в судовому процесі – за необхідності; (с) для відповідей на запити від громадських та державних органів, у тому числі громадських та державних органів за межами Вашої країни проживання; (г) для забезпечення виконання умов співробітництва; (е) щоб захистити наші операції або інтереси афілійованих осіб; (є) для захисту прав, конфіденційності, безпеки або майна, що належать Avon, Вам або будь-якій афілійованій особі (г) для забезпечення правового захисту або обмеження збитків, які ми можемо понести. НЕПЕРСОНАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ Збір не персональної інформації. «Неперсональна інформація» є будь-яка інформація, яка не дозволяє Вас ідентифікувати, наприклад: • інформація про браузер • інформація, зібрана через cookies, піксельні теги та інші технології • демографічні дані та інша інформація, надана Вами або нашими Незалежними Представниками • змішана інформація Ми та треті особи, які надають нам послуги, можемо збирати неперсональну інформацію різними шляхами. Наприклад, ми: • збираємо інформацію, таку як тип Вашого комп'ютера (Windows або Macintosh), роздільна здатність екрану, версія операційної системи та тип і версія інтернет-браузера; • збираємо демографічну інформацію, таку як Ваше місце розташування, освіта, професія, вік, стать, а також іншу інформацію, таку як Ваше хобі та особливі інтереси, коли Ви добровільно надаєте нам цю інформацію. Якщо така інформація не поєднана з персональною інформацією, вона не дає змоги ідентифікувати Вас або кого-небудь ще. Знеособлення інформації. Ми можемо знеособлювати персональну інформацію таким чином, що знеособлена інформація не ідентифікує Вас або кого-небудь ще, наприклад, використовувати персональну інформацію, щоб обчислити відсоток наших клієнтів, що проживають в певній області. У деяких випадках ми можемо об'єднати неперсональну інформацію з персональною інформацією (наприклад, поєднати Ваше ім'я з Вашим географічним положенням). Якщо ми об'єднуємо неперсональну інформацію з персональною інформацією, об'єднана інформація буде розглядатися нами в якості персональної інформації до тих пір, поки здійснюється таке поєднання. Використання та обмін неперсональною інформацією. Так як неперсональна інформація не ідентифікує Вас, ми можемо збирати, використовувати та розкривати її для будь-яких цілей. COOKIES ТА ІНШІ ТЕХНОЛОГІЇ Cookies: ми і наші незалежні постачальники послуг можуть використовувати “cookies” на сайті. Cookies дозволяють веб-серверу передавати дані в комп'ютер для ведення записів і інших цілей. Ми використовуємо “cookies” та інші технології, щоб, серед іншого, краще обслуговувати Вас з урахуванням отриманої інформації і полегшити Вам постійний доступ і використання Сайту. Ми також дозволяємо постачальникам використовувати “cookies” на нашому сайті. Якщо Ви не хочете, щоб інформація була зібрана за допомогою “cookies”, в більшості браузерів є проста процедура, що дозволяє відмовитися від використання “cookies”. Щоб дізнатися більше про “cookies”, будь ласка, відвідайте сайт, який обслуговується не афілійованою з Avon особою: http://www.allaboutcookies.org/. Local Storage Objects: Ми і наші незалежні постачальники послуг можуть використовувати флеш Local Storage Objects ("Флеш LSOs") в певних ситуаціях, в тому числі для впізнання Вас і запам’ятовування, що знаходиться у Вашому кошику. Флеш LSOs відрізняються від “cookies” за кількістю і типом даних, що зберігаються. Крім того, Ви не можете контролювати, видаляти або відключати прийняття Флеш LSOs з браузера. Для того, щоб отримати додаткову інформацію про Флеш-LSOs, і навчитися управляти ними, натисніть на сторінці підтримки для Flash Player, і виберіть Панель загальних налаштувань зберігання, далі дотримуйтесь інструкцій. Для перегляду Флеш LSOs на Вашому комп'ютері зараз, перейдіть на Панель налаштування зберігання і дотримуйтеся інструкцій, щоб переглянути або, за бажанням, видалити будь-який конкретний Флеш LSO. Піксельні теги та інші технології: GIF – це крихітні графіки з унікальним ідентифікатором, схожі за функціями з “cookies”. Однак, на відміну від “cookies”, які зберігаються на жорсткому диску Вашого комп'ютера, GIF-файли впроваджені на сторінках сайту. Ми можемо використовувати GIF-файли (також відомі як веб-маяки, веб-жучки або піксельні теги) на Сайті, щоб, серед іншого, відстежувати діяльність відвідувачів нашого сайту, збирати статистичні дані про використання сайту та рейтинг відповідей. Ми і наші незалежні постачальники послуг також можуть використовувати GIF-файли в HTML – повідомленнях електронної пошти, які допомагають нам відслідковувати електронну пошту, визначати успіх наших маркетингових кампаній, і визначити, коли наші електронні листи розглядаються або пересилаються. Аналітика Сайту: Avon може співпрацювати з третіми особами – постачальниками послуг, які використовують технології, описані в даному розділі, для проведення веб-аналітики, щоб допомогти нам відстежити і зрозуміти, як відвідувачі використовують наш сайт. Наприклад, ми використовуємо послуги Omniture, постачальника послуг по веб-аналітиці, щоб допомогти нам поліпшити роботу нашого веб-сайту, з урахуванням досвіду користувачів. Для отримання додаткової інформації і перегляду політики конфіденційності Omniture або відмови від інструменту, будь ласка, зв’яжіться з їх центром забезпечення конфіденційності. Віджети, додатки і подібні технології: Якщо Ви вирішите використовувати технологію, що підтримується нами (наприклад, віджет), Персональна або інша інформація, яка стала доступною завдяки такій технології, може стати загальнодоступною, наприклад, через соціальні мережі та інші веб-сайти і платформи, на яких Ви використаєте таку технологію. Крім того, деякі технології можуть мати можливість розповсюджуватися "вірусно" в інших місцях (наприклад, хтось із Ваших друзів або клієнтів створив віджет, який містить Вашу інформацію, для свого блога). Avon не несе відповідальності за збирання, використання та розкриття Персональної інформації та / або іншої інформації, яка є загальнодоступною. IP-АДРЕСИ Як ми збираємо IP-адреси Ваша IP-адреса – це номер, яка автоматично присвоюється комп'ютеру, який Ви використовуєте, Вашим Інтернет-провайдером. IP-адреса може бути ідентифікована та зареєструється автоматично в наших файлах журналу сервера кожного разу, коли користувач відвідує сайт, разом із часом відвідування та сторінкою, яка була відвідана. Збір IP-адрес є стандартною практикою в Інтернеті, і це робиться автоматично багатьма веб-сайтами. Як ми використовуємо і розкриваємо IP-адреси Ми можемо використовувати IP-адреси для таких цілей, як розрахунок рівня використання сайту, що допомагає нам діагностувати проблеми сервера, виявляти факти шахрайства, а також для адміністрування сайту. Ми також можемо використовувати і розкривати IP-адреси для всіх цілей, для яких ми використовуємо і розкривємо Персональну інформацію. Зверніть увагу, що ми визначаємо до IP-адреси, файли журналу сервера і відповідну інформацію як Неперсональну, за винятком випадків, коли ми зобов'язані визначати їх по-іншому відповідно до чинного законодавства. СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ ТА ІНТЕРАКТИВНІ ІНСТРУМЕНТИ Деякі функції на нашому сайті можуть дати Вам можливість взаємодіяти з нами та іншими. Вони можуть включати блоги, дошки оголошень, повідомлень функціональності, функцію чату, а також створення спільних профілів. При використанні цих функцій Ви повинні знати, що будь-яка інформація, надана Вами, включаючи Ваше ім'я, місцезнаходження та адресу електронної пошти, можуть бути публічно доступними для інших. Ми не несемо відповідальність за будь-яку інформацію, яку Ви надаєте через ці інтерактивні елементи, і ми не рекомендуємо Вам розкривати будь-яку секретну інформацію (наприклад, про стан здоров'я або дані кредитної картки) через ці функції. Якщо Ви використовуєте ці можливості, Ваша Персональна інформація може залишитися на сайті навіть після припинення використання Сайту. САЙТИ ТРЕТІХ ОСІБ Наш сайт може містити посилання на веб-сайти третіх осіб. Ми не несемо відповідальності за політику конфіденційності веб-сайтів, керованих третіми особами, на які є посилання з нашого сайту, та за забезпечення конфіденційності третіми особами при проведенні рекламних інтернет-кампаній. Включення посилань на Сайті не означає підтримки відповідного сайту нами. Незалежні Представники Avon несуть повну відповідальність за свої власні веб-сайти і за будь-яку інформацію, зібрану на цих сайтах. Якщо Незалежний Представник використовує сайт Avon для збору інформації від вас, Avon може мати доступ до цієї інформації і розглядає її відповідно до цієї Політики конфіденційності. РЕКЛАМОДАВЦІ – ТРЕТІ ОСОБИ Ми можемо використовувати послуги третіх осіб – рекламних компаній для показу реклами в момент, коли Ви відвідуєте наш сайт. Ці компанії можуть використовувати інформацію про Ваші відвідування сайту з метою надання найбільш релевантних оголошень про товари та послуги, які можуть представляти інтерес для Вас. В ході розміщення реклами на цьому сайті, ці компанії можуть розміщувати або розпізнавати унікальний “cookies” у Вашому браузері. Якщо Ви хотіли б отримати додаткову інформацію про це та про варіанти ненадання цієї інформації даним компаніям, будь ласка, відвідайте http://networkadvertising.org/optout_nonppii.asp. БЕЗПЕКА Ми докладаємо розумних організаційних, технічних та адміністративних заходів для захисту Персональної інформації, що знаходиться під нашим контролем. Нажаль, жодна передача даних через Інтернет або систему зберігання даних не може бути гарантовано на 100% безпечною. Якщо у вас є підстави вважати, що Ваша взаємодія з нами більше не є безпечною (наприклад, якщо Ви відчуваєте, що безпека будь-якого каналу зв’язку недостатня), будь ласка, негайно повідомте нам про проблему, зв'язавшись з нами відповідно до розділу Зв'яжіться з нами нижче. ВИБІР Щоб відмовитися від отримання маркетингових та / або рекламних пропозицій від Avon, Ви можете надіслати нам запит за адресою, вказаною в розділі Зв'яжіться з нами нижче. Ми постараємося задовольнити всі прохання, якщо це тільки практично можливо. ДОСТУП Якщо Ви хочете переглянути, виправити або видалити Персональну інформацію, яку Ви попередньо ввели, Ви можете зв'язатися з нами, як це зазначено у розділі Зв'яжіться з нами нижче. У запиті, будь ласка, вкажіть ясно, яку інформацію Ви хотіли б змінити. Ми будемо намагатись відповісти якнайшвидше. ЗБЕРЕЖЕННЯ Ми будемо зберігати Вашу Персональну інформацію протягом строку, який необхідний для досягнення цілей, викладених у цій Політиці Конфіденційності, якщо більш тривалий строк зберігання не встановлений законом. КОРИСТУВАННЯ САЙТОМ ДІТЬМИ Сайт не призначений для осіб віком до чотирнадцяти (14) років, і ми просимо цих людей не надавати свою Персональну інформацію через сайт. ТРАНСКОРДОННА ПЕРЕДАЧА Ваша персональна інформація може зберігатися та оброблятися в будь-якій країні, де Avon здійснює операції. Взаємодіючи з нами та надаючи нам будь-яку Персональну інформацію, Ви надаєте згоду на передачу інформації в країни за межами Вашої країни проживання, у тому числі у Сполучені Штати, де можуть бути передбачені інші правила захисту даних, ніж у Вашій країні. ОНОВЛЕННЯ ДАНОЇ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ Час від часу ми можемо змінювати цю Політику конфіденційності. Будь ласка, погляньте на "Дату останнього оновлення" у верхній частині цієї сторінки, щоб дізнатися, коли ця Політика конфіденційності останній раз переглядалася. Будь-які зміни до цієї Політики конфіденційності вступлять в силу після їх опублікування на Сайті. Ваша взаємодія з нами з появою цих змін означає, що Ви приймаєте переглянуті умови Політики конфіденційності. ЗВ’ЯЖІТЬСЯ З НАМИ Якщо у Вас виникли питання з приводу даної Політики конфіденційності, будь ласка, зв'яжіться з нами по електронній пошті за адресою (Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.), або звичайною поштою за адресою: 08325, Київська обл., Бориспільський район, с.Щасливе, вул. Харківське шосе, 5. Так як комунікації по електронній пошті не завжди є безпечними, будь ласка, не зазначайте чутливу інформацію в листах, направлених на за допомогою електронної пошти. НЕЗАЛЕЖНІ ПРЕДСТАВНИКИ Положення, викладені нижче, застосовуються тільки до Незалежних Представників Avon: Ця Політика конфіденційності стосується Персональної інформації Незалежних Представників Avon, зібраної онлайн або оффлайн. Ця інформація буде зібрана в доповнення до будь-якої Персональної інформації яку ми можемо отримувати від вас, як клієнта Avon, як описано вище. Якщо Ви прагнете стати Представником Avon, ми можемо збирати і використовувати Ваші персональні дані, включаючи кредитну інформацію, щоб визначити Вашу платіжну здатність. Для того, щоб стати Представником Avon, Вам необхідно укласти окремий договір з Avon («Договір купівлі-продажу косметичної продукції», або «Угода»). Якщо Ви уклали Угоду, ми можемо збирати, використовувати та розкривати Вашу Персональну інформацію відповідно до цієї Політики конфіденційності та умов Вашої Угоди. Ми також можемо збирати, використовувати та розкривати Вашу Персональну інформацію, коли виникає необхідність забезпечити виконання зобов'язань за Угодою. У випадку суперечностей між цією Політикою конфіденційності та Угодою, застосовуються положенні відповідної Угоди. Як тільки Ви стаєте Представником Avon (у тому числі Партнером), ми можемо розкрити Вашу Персональну інформацію: • районним менеджерам, які є незалежними постачальниками послуг Avon; • як частину нашої програми продажу, Представникам Avon, які є лідерами продажів; • існуючим та потенційним клієнтам, які шукають допомоги Представника Avon • як це необхідно для дотримання правових вимог, таких як податкові зобов'язання та ведення обліку. Ми можемо також об'єднувати Неперсональну інформацію, яку ми і наші незалежні постачальники послуг збираємо про користування Вами Сайтом (як описано вище) з Вашим унікальним номером рахунку Представника. Ми можемо використовувати комбіновану інформацію для таких цілей, як аналіз користування Представниками Avon нашими сайтами, для того, щоб оцінити і внести покращення в нашу бізнес-модель, а також для інших цілей внутрішньої аналітики. ЗГОДА НА ОБРОБКУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ Проставляючи відмітку «Я підтверджую» мені (особі, що надає Згоду) відомо та я таким чином надаю свою згоду на те, що Дочірнє підприємство «Ейвон Косметікс Юкрейн» («Компанія») та Avon Products Inc. (Нью Йорк , США, http://www.avoncompany.com/) («API»), будуть збирати, зберігати та обробляти мої персональні дані з метою управління господарською діяльністю, вирішення питань дотримання законодавства та сплати податків. Дані про мене, зокрема, включатимуть: повне ім'я, стать, паспортні дані, адресу реєстрації та фактичного місця проживання, номер телефону та будь-які інші персональні дані, які були / будуть передані або в інший спосіб повідомлені мною та/або отримані Компанією та / або АРІ від третіх осіб (далі за текстом – Дані). Мені відомо, що я можу в будь-який час ознайомитися зі своїми Даними, які обробляються, і вимагати внесення необхідних виправлень, а також відкликати свою згоду на обробку Даних Компанією та / або API, направивши письмове повідомлення на адресу: 08325, Київська область, Бориспільський район, с. Щасливе, а/с AVON. Мені відомо, що мотивовані вимоги щодо зміни або знищення Даних необхідно направляти письмово на адресу: 08325, Київська область, Бориспільський район, с. Щасливе, а/с AVON. Я надаю свою безумовну згоду на те, що Компанія та API мають право передавати мої Дані іноземним суб’єктам відносин, пов’язаних із персональними даними (транскордонну передачу), зокрема, до будь-яких своїх афілійованих осіб. Я погоджуюсь, що Компанія та АРІ та будь-яка їх афілійована особа, включаючи тих, що знаходяться за кордоном, можуть передавати зібрані Дані третім особам, які допомагають Компанії та (або) API та її афілійованим особам в управлінні господарською діяльністю та які матимуть договірні зобов’язання зберігати конфіденційність Даних, зокрема, але не виключно: постачальникам послуг та ін. Такі треті особи та афілійовані особи можуть знаходитися у ЄС, а також у будь-яких інших країнах, включаючи США та Канаду. Я підтверджую, розумію та погоджуюся з наступним: 1) Я належним чином повідомлений (-на) про включення моїх Даних до бази персональних даних Компанії, про мету отримання та обробки своїх персональних даних та їх передачу третім особам. Надана мною згода не вимагає окремого повідомлення; 2) Я ознайомився (-лась) з Повідомленням про володільця персональних даних, склад, зміст та мету збору персональних даних, осіб, яким передаються персональні дані, про права суб’єкта персональних даних; 3) Я згоден (-на) на зміну Даних про мене та/або їх знищення після закінчення строку, зазначеного нижче, без додаткового повідомлення про такі зміну/знищення; 4) Обробка (в т.ч. використання) Даних про мене може здійснюватися в країнах, де законодавство про захист даних може відрізнятися від законодавства України; 5) Я ознайомився (-лась) з Політикою конфіденційності Компанії, що розміщена за електронною адресою https://my.avon.ua, з метою отримання додаткової інформації про процедури Компанії щодо забезпечення конфіденційності та захисту Даних. Дана згода на обробку персональних даних діє протягом 3 (трьох) років з дати її надання. Після закінчення вказаного строку дії згоди вона вважається автоматично продовженою на кожні наступні три роки у разі відсутності повідомлення про її відкликання. Оскільки наразі невідомо, коли у АРІ виникне необхідність в обробці Даних як це передбачено умовами наданої згоди на обробку персональних даних та відповідно до ст. 212 Цивільного кодексу України вказана згода надається АРІ з відкладальною обставиною. Цим самим я розумію та погоджуюсь, що АРІ буде обробляти мої Дані як це передбачено умовами цієї згоди на обробку персональних даних лише з моменту відправлення мені повідомлення, передбаченого ст. 12 Закону України «Про захист персональних даних» або іншого повідомлення, що буде вимагатись законодавством України на дату відправлення АРІ такого повідомлення або повідомлення АРІ в довільній формі, якщо на момент відправлення повідомлення законодавство України не буде передбачати певних вимог до такого повідомлення. ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ВОЛОДІЛЬЦЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ, СКЛАД, ЗМІСТ ТА МЕТУ ЗБОРУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ, ОСІБ, ЯКИМ ПЕРЕДАЮТЬСЯ ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ, ПРО ПРАВА СУБ'ЄКТА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ ДОЧІРНЄ ПІДПРИЄМСТВО «ЕЙВОН КОСМЕТІКС ЮКРЕЙН» (код ЄДРПОУ 24924140, місцезнаходження: 08325, Київська обл., Бориспільський район, с. Щасливе, вул. Харківське шосе, 5), надалі за текстом іменоване «Підприємство», на виконання вимог Закону України «Про захист персональних даних» (надалі також – «закон»), у зв’язку зі збором персональних даних, повідомляє Вас, як суб’єкта персональних даних, про наступне: 1. Надані Вами персональні дані було зібрано до бази персональних даних, володільцем якої є Підприємство. 2. Зібрані про Вас персональні дані, зокрема, включають: повне ім'я, стать, паспортні дані, адресу реєстрації та фактичного місця проживання, номер телефону та будь-які інші персональні дані, які були / будуть передані або в інший спосіб повідомлені Вами та/або отримані Підприємством від третіх осіб. 3. Зібрані про Вас персональні дані будуть оброблятися Підприємством на підставі наданої Вами згоди на обробку персональних даних, з метою, що визначена такою згодою, а саме: управління господарською діяльністю, вирішення питань дотримання законодавства та сплати податків. 4. Підприємство та будь-яка його афілійована особа, включаючи тих, що знаходяться за кордоном, можуть передавати зібрані про Вас персональні дані третім особам, які допомагають Підприємству та його афілійованим особам в управлінні господарською діяльністю та які матимуть договірні зобов’язання зберігати конфіденційність таких даних, зокрема, але не виключно: постачальникам послуг та ін. Такі треті особи-отримувачі даних можуть знаходитися у ЄС, а також у будь-яких інших країнах, включаючи США, Канаду та будь-які інші країни. Суб’єкт персональних даних, у відповідності до Закону України «Про захист персональних даних», має право: 1) знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом; 2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані; 3) на доступ до своїх персональних даних; 4) отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних; 5) пред'являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних; 6) пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними; 7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи; 8) звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду 9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних; 10) вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди; 11) відкликати згоду на обробку персональних даних; 12) знати механізм автоматичної обробки персональних даних; 13) на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

Каталог Эйвон Украина . Эйвон Украина. 

 

Зареєструйся клієнтом AVON Україна в період з 5 квітня 2016 року по 28 квітня 2016.

і отримай в подарунок духи AVON ПРИМА або Сanyon на вибір. 

регистрация эйвон , ейвон реєстрація

Новий каталог Ейвон  квітня 2016 Україна. (Новый каталог  апрель 2016 Украина.)

 Новий каталог Ейвон 06 2016 Україна . (Эйвон Украина). (Официальный сайт Эйвон Украина).

Каталог AVON Україна діє з 8 квітня по 28 квітня 2016.


Ідеалькаталог Эйвон 06-2016 апрельний каталог для вибору подарунків! Жінки дуже люблять квіти і це символ торжества, тому косметична компанія Avon (Эйвон Украина ) підготувала для нас кілька варіантів святкових букетів. В залежності від уподобань і характеру ми вибираємо для себе аромати. перший аромат це Avon Femme в серце квіткового аромату витончена магнолія, символ жіночності, краси і ніжності! другий аромат це Little Bleak Dress ідеальний квітковий букет для жінок які люблять класику, цикломен, слива і іланг-іланг  Каталог ейвон 6 Україна  (Каталог Эйвон Украина). Аромат як маленьке чорне плаття перевтілює жінку на ікону стилю. Аромат Incandessanse позначили як самий сонячний і теплий, променистий аромат найкращий подарунок для мами на день матері, самий ласкавий аромат для прихильниць бергамоту, троянди і кремового мускусу. Букет для радісною жінки Cherich квітка тіарі і рожевий перець не залишать байдужими вас навесні! саме весняний аромат, підніме настрій і активізує.(Каталог Эйвон Украина). Аромат Tomorrow в його основі ніжні квіти жасмину, персик і мускус. Райський аромат для найулюбленіших і близьких, оповитий любов'ю і ніжністю . Дивитися каталог Ейвон 6 2016 Україна безкоштовно онлайн . (Смотреть каталог Эйвон Украина 06-2016). Для того що б красиво і ефектно оформити подарунки компанія пропонує не дорогий і дуже зручний варіант на стор. 12 подарункові упаковки різного кольору і розміру. Кращий продукт за найкращою ціною. Новинка каталогу жіноча сумка за 399грн. дуже містка, світлого відтінку, до неї чудовий легкий шарф з квітковим принтом за 139грн. ( Эйвон Украина). Теплі, весняні дні підходять для відпочинку на природі, дуже хочеться поніжитися на сонечку і зловити перший загар. Шкіру необхідно підготувати до першого сонечку і ультрафіолетових променів. Не забудьте про регулярне інтенсивному її зволоженні за допомогою спеціальних косметичних засобів з захисним фактором. Новинка каталог Эйвон Украина це пристрасний аромат для неї і для нього з серії східно-деревних ароматів, аромат Mesmerise Bleak так само підкріплений доглядом за шкірою, парфумерний лосьйон для тіла і бальзам після гоління для чоловіків. Знижка на новий аромат до 45% що б ви і ваш обранець оцінили такий яскравий, бажаний і пристрасний аромат! Официальный сайт Эйвон Украина.

 

Эйвон Украина. AVON Украина.

Каталог Эйвон Украина . Эйвон Украина.

Зареєструйся клієнтом AVON Україна в період з 15 березня 2016 року по 05 квітня 2016.

і отримай в подарунок духи AVON PRIMA або PRIME на вибір. 

каталог эйвон украина

Новий каталог Ейвон березня-квітня 2016 Україна. (Новый каталог  март 2016 Украина.)

 Новий каталог Ейвон 05 2016 Україна . (Эйвон Украина). Официальный сайт Эйвон Украина.

Каталог діє з 15 березня по 08 квітня 2016.


              каталог ейвон 05-2016 Каталог Ейвон 05-2016 (Каталог Эйвон Украина 05-2016)  з першої сторінки заворожує і вражає! Довгоочікувана новинка, новий аромат, який символізує літо, тепло, пахучу зелень, трави, квіти і звичайно метелики, нічні метелики в теплі тихі ночі. Дивитися каталог Ейвон 6 2015 Україна  (Смотреть каталог Эйвон 06-2016 Украина).Аромат є вечірнім, саме в холодну пору доби, влітку особливо виглядають і звучать аромати. Наступна новинка це тональний, живильний крем, наноситься за допомогою спеціальної кисті, має зручний дозатор, що дуже економічно і гігієнічно, крем не контактує з повітрям і пальчиками при нанесенні, а значить довше залишиться свіжим і яскравим. Чудова новинка в стильних аксесуарах від Ейвон (Эйвон Украина)., класна, містка сумка, з м'якого, податливого матеріалу, шарф з Китиця і сонцезахисні окуляри.  Каталог Ейвон України 6 2016.( Каталог Эйвон Украина 06-2016) Оправа класичного білого кольору, підійде для круглого і для худорлявої особи. Компанія Ейвон (Эйвон Украина)приготувала шок ціну на парфумовані гелі для душу, для чоловіків і жінок, це засіб відмінно дезодорує і залишає на довго відчуття свіжості, а так же доповнює ваш улюблений аромат. Шок ціна на рум'яна кульки і бронзову пудру всього 49.99 грн, і ви з сліпучим засмагою, вже в травні! Зайти на официальный сайт Эйвон Украина. (Эйвон Украина).

Эйвон Украина. AVON Украина.

Каталог Эйвон Украина . (Эйвон Украина). Эйвон Украина официальный сайт.

Зареєструйся клієнтом AVON Україна в період з 4 лютого 2016 року по 15 березня 2016.

і отримай в подарунок духи AVON PRIMA або PRIME на вибір. 

каталог эйвон украина

Новий каталог Ейвон ,березня 2016 Україна. (Новый каталог март 2016 Украина.)

Каталог 04-2016 діє з 24 лютого 2016 по 15 березня 2016 року.


          каталог эйвон украина 04-2016, каталог эйвон апрель   Каталог Ейвон ( Каталог Эйвон Украина) в цьому місяці незвичайно яскравий і насичений. Компанія Ейвон Україна Эйвон Украина пропонує нам вивчити правило 3х помад. На кожен випадок своя помада і текстура, матовий ефект, сатинова помада або сяюча, блискуча помада. (Эйвон Украина) .Кремова текстура не сушить губи, не скачується і довго тримається на губах. Три ефекту помади і три улюблених кольору перетворять ваш макіяж в незабутню історію, будь-який привід стане яскравим і важливим  Дивитися каталог Ейвон квітня 2016 Україна безкоштовно. (Смотреть каталог Эйвон Украина апрель 2016 бесплатно онлайн) .Акція від компанії Ейвон Україна. (Акция Эйвон Украина).! помада за 75грн, 2 помади за 120грн и з помади за 150 грн. Вигідніше купувати більше! Новинка, ваш ідеальний вибір, улюблений продукт за привабливою ціною, нові джегінси + легінси + джинси (Эйвон Украина). Роблять фігуру візуально стрункішою, тягнуть лінію талії, ідеально сідають, стиль з потертостями надає речі модний відтінок і підійде для молоденьких дівчат і жінок. Стильна, містка косметичка з'явилася в наборі з парфумерної водою Avon Prima набір, доповнений дезодорантом для тіла, ніжний рожевий колір (Эйвон Украина), (Официальный сайт Эйвон Украина). і запашний аромат зробить ваш образ жіночним і весняним в каталозі (Эйвон Украина). Якщо ви виконали умови з попереднього каталогу і отримали купон на знижку 100грн, то саме час використовувати його! набір з парфумерної води із серії трилогії любові + блиск для губ серії люкс Каталог ейвон 4 Україна . (Каталог 04-2016 Эйвон Украина). Вигідне поєднання і вигідна ціна всього 169.00грн за два бестселера. Улюблені аромати в зручному форматі на сторінці 38 і до кожного аромату лосьйон для тіла, що б продовжити гру запаху на вашій шкірі. Дуже актуальні креми для тіла Ейвон Україна (Эйвон Украина). саме зараз коли приходить теплу пору і ми починаємо відкривати своє тіло, парюмерние лосьйони для тіла не тільки дарують нам ароматно і зволожують шкіру. Ще кілька нових, весняних деталей, почніть з нової сумки "Ніколь" (Эйвон Украина), (Официальный сайт Эйвон Украина).з імітацією крокодилової шкіри, знімний ремінець і дуже гармонійний колір. До сумочці так само можна придбати стильний жіночий гаманець з металевою деталлю, дуже зручний і красивий аксесуар. Перегляно каталог Ейвон Україна. (Каталог Эйвон Украина). Зайти на офіційний сайт Ейвон україна. (Официальный сайт Эйвон Украина.) (Эйвон Украина).

Эйвон Украина предлагает вам официальный сайт Эйвон Украина на котором можно посмотреть каталог Эйвон Украина онлайн, также можно узнать акции Эйвон Украина, новинки Эйвон Украина. 

 

Каталог Эйвон Украина.Эйвон Украина. Эйвон Украина официальный сайт. .

 

Каталог Эйвон Украина, официальный сайт Эйвон

 

Зареєструйся клієнтом AVON Україна в період з 4 лютого 2016 року по 1 березня 2016.

і отримай в подарунок AVON Instinct (для представників жінок), або Just Move (для представників чоловіків). 

Новий діючий каталог Ейвон 03- 2016 лютий Україна. Новый действующий каталог Эйвон Украина.

Каталог AVON Ейвон  03-2016 діє з 05 лютого по 28 лютого 2016. (Каталог Эйвон Украина действует с 5 феврвля по 1 марта 2016)
     Новий каталог Ейвон березня 2016 Україна.

 
               Після достатку новорічних свят і холодного лютому наступного чарівна пора-весна! Саме навесні розцвітають квіти і почуття, стає яскаталог ейвон 02-2016кравішим сонечко і настрій. Каталог Ейвон в березні (Каталог Эйвон Украина март) (Эйвон Украина), це подарунок для всіх жінок, свято весни і молодості! Каталог Ейвон березня 2016 (Эйвон Украина) март дуже насичений в оформленні та змісті, багато новинок, знижки, спеціальні пропозиції, улюблені продукти та аксесуари. Новинка аромат Avon Prima жіночність в кожному русі. Квітково-шипровий аромат з деревними нотами, аромат сливи, троянди і кедра  Дивитися каталог Ейвон березня 2016 Україна безкоштовно онлайн. Смотреть каталог Эйвон март 2016 Украина бесплатно онлайн. Гарантований подарунок в Эйвон Украина при придбанні аромату-знижка 7% на будь-яку покупку в магазинах ZARINA Це можливість поринути у світ модної класики ювелірних виробів, а так само розіграш подарунків в компания Ейвон Україна, (Эйвон Украина)  та сертифікатів! уявіть яким (Эйвон Украина) потужним доповненням до аромату може стати виграш 10000грн. Девіз цього каталогу Ейвон україна (каталог Эйвон Украина) "дари" саме дарувати приємно і приємно отримувати подарунки, а компанія Ейвон Україна (компания Эйвон Украина) дарує вам і офіційний сайт Ейвон Україна  (официальный сайт Эйвон Украина) подарунки новачкам Ейвон, щоб ви могли дарувати вашій родині радість, мрію і натхнення. Колекція декоративної косметики LUXE Ейвон трохи змінила свій імідж і стала трендової упаковка у вигляді хутра леопарда, балувати себе розкішними подарунками та косметикою Ейвон Україна (Эйвон Украина) дуже корисно, компактна пудра, об'ємна туш Ейвон (Эйвон украина), зволожуюча губна помада  Ейвон Україна (Эйвон Украина) все, що необхідно мати в дамській сумочці. Новинка сумочка "Сіа" і шарф "Роза" чудовий дует двох барвистих речей, зручний розмір, модний дизайн і регульований ремінець (Каталог Эйвон Украина) Каталог Ейвон Україна. Шок ціна на делікатний продукт, засіб для жіночої інтимної гігієни всього 37,99грн., Протестовані дерматологом, збалансований рівень pH для вашої шкіри. Чудовий подарунок для релаксу, нова пінка для ванни з ароматом орхідеї і малини  Каталог ейвон 3 Україна . Каталог Эйвон Украина. Подарує задоволення чутливій шкірі і розслабить після трудового дня. Всі відтінки свята і весни представлені в ароматі Perceive Dew цитрусовий, морський аромат з нотами дині, свіжа фрезія, а тепер є ще й крем для тіла, новинка парфюмований лосьйон для тіла у святковому наборі всього за 199грн. Відкрийте для себе світ краси та весняного настрою разом з Ейвон Україна (Эйвон Украина). празднично наборе всего за 199грн. Откройте для себя мир красоты и весеннего настроения вместе с Эйвон Україна каталог. (Эйвон украина каталог). (Эйвон Украина).

Каталог Эйвон Украина. Эйвон Украина официальный сайт. Каталог Эйвон 03-2016 онлайн.